Меню Затваряне

Политика на възстановяване

В ЛаСиньора искаме да сте напълно доволни от продуктите и услугите, които купувате от нас. Ако имате някакви въпроси, притеснения или проблеми, моля да ни уведомите. Изпратете ни имейл и ще се радваме да ви помогнем.

Заявка за възстановяване

Ако смятате, че закупуването на продукт не е правилното решение и смятате, че продуктът, който сте закупили, не е най-подходящ за вашите нужди, ние искаме да направим нещата правилни. В рамките на 14 дни от покупката, ЛаСиньора ще възстанови пълната цена, платена при поискване,ако са запазени потребителските свойства на продукта.

Исканията за възстановяване се изпращат чрез имейл/sales@lasiniora.com/ до нашият сайт за помощ. За да получите бърз отговор, моля да ни уведомите, че желаете възстановяване, с ясно обяснение защо не сте доволни. Обичаме да знаем къде се объркаха нещата или как можем да подобрим работата си. Не се възстановяват суми след 14 дни от датата на доставката.

Изключения за възстановяване

Не се предоставят възстановявания за:

  • повредена стока;
  • носена стока;
  • прана стока.

Плащане на възстановявания

Възтановяването на парите Ви ще стане веднага  при получаването на стоката до адрес/София 1000 бул.“Княгиня Мария Луиза“55 / след преглед и тест/доставката за върнатите продукти е за Ваша сметка/. Това обикновено отнема до 2 работни дни, откакто вашата пратка е бъде получена.За целта трябва да ни предоставите по имайл банкова сметка.

Закъснели или липсващи възстановявания (ако се случи)

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяване, моля, свържете се с нас.

 Благодарим ви, че закупихте нашите продукти.

 

 

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в магазина