Меню Затваряне

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА И ЦЕНИ

 

Клиентът има възможност да получи закупените от него продукти посредством услугите на куриерска Спиди /Рапидо (те вече са една и съща фирма), с които онлайн магазинът си партнира на територията на Република България. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента. Доставката може да бъде изпратена с опция за преглед и тест, при предварителна заявка от клиента.

За  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА е необходимо да закупите продукти за 30.00лв

 

Цена на доставка в България

Цената на доставката не е фиксирана, тя се изчислява автоматично от системата на онлайн магазина и е приблизителна, като варира спрямо стойността на наложения платеж и цените на горивата, касаещи куриера.

По време на поръчката Ви цената се изписва в модула за доставка и можете да се ориентирате за стойността на доставката на Вашите продукти преди да сте финализирали поръчката си.

 

Срокове на доставка

 

Продуктите в нашия онлайн каталог са с БЪРЗА ДОСТАВКА в рамките на един до три работни дни. За населените места, които се обслужват по график от куриерите, доставката ще бъде уточнена и oсъществена спрямо тяхната листа.

Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.

Стандартният срок за доставка на продукти, които не са налични,  може да варира между 2 до 5 работни дни.

 

Плащане

 

Плащането се извършва с наложен платеж.

Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер Ви посети на посочен от Вас адрес и лично Ви предаде закупената  стока или я получите на място от офис на куриер. Тази услуга Ви дава още възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място.