Меню Затваряне

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В сайта за всеки артикул има форма за поръчка. Трябва само да изберете модел и след това размер и да натиснете бутона Купи.

Също така поръчката може да бъде направена и по телефона(0897 033 486), имейла(sales@lasiniora.com} или от фейсбук страницата: https://www.facebook.com/bluzi.lasiniora

Стараем се максимално бързо да обработваме поръчките и обикновено след приемане на поръчката доставката се осъществява на следващия ден или до 2 работни дни. Изключение правят населените места, които се обслужват по график, при тях доставката се осъществява според графика на обслужване на избрания от вас куриер. 

За да сте сигурни, че ще уцелите размера за целта трябва да поставите ваша блуза на равна повръхност, да я премерите и да сравните с нашата таблица.

tablica80

 

 гр. София ул. Николай Коперник 6. От хотел Плиска тръгвате по улицата на пощата (тя е от ляво), точно на спирката на автобус 72. Магазинът е от дясно след магазинчета за пици. Отвън имаше изнесен манекен. Надявам се да съм Ви упътила разбираемо.

Работим и с двете куриерски фирми. До офис или до точен адрес.

Цената до офис на Спиди е 3.70лв, а до офис на Еконт е 5.10лв.

До точен адрес със Спиди е 4.60 за София и 5.80 до останалите населени места.

Да, възможен е преглед и тест при предварителна заявка, но при евентуален отказ куриерската услуга е за сметка на клиента.

Туники може да намерите при нашите партньори в магазина.

  • гр.София
  • ул. Николай Коперник 6
  • до хотел Плиска
  • на последната спирка на автобус 72

Да, имаме и мъжки модел с шевица. Натиснете на този линк,за да видите предложението: 

Мъжка тениска с българска шевица

За сега нямаме цени за на едро.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в магазина