Меню Затваряне

Отминаха дългите зимни дни и тръпнем в очакване на лятото, което да прекараме на почивка, до басейна, или в парка на разходка. Преди горещото лято е пролетта, най-свежият сезон, изпъстрен с ароматни цветя и зеленина. Тук ви предлагаме няколко интересни десена в пролетно-летния дух.

На особено внимание се радват десените с цветя. В актуалния тренд Ла Синьора те са вплетени в интересни художествени  форми, а креативността е в стихията си и завладява все повече почитатели.

„Нашата нова колекция Пролет-Лято играе с разцветките. Това се дължи на големите възможности при флоралните мотиви и голямата палитра от цветове, комбини с чудесната материя, любими цветове и десени, нашите и вашите идеи и въображиние.

Започваме с акцент, едновременно модерен и елегантен. Представяме ви нашият нов модел с чистотата на белият си цвят, изпъстрен с дребни и весели цветчета. Символи на радостта, както в природата така и в душите ни. Чудесно допълнение към ежедневния тоалет на всяка дама.

Както може да видите сега, при нас ще намерите едновременно много разнообразни и елегантни блузи, комбинирани в различни цветове и флорални десени. Бъдете ярка и индивидуална в избора си. Докоснете се до най-пъстрата и цветна феерия. Нежни полски цветчета, изпъкващи на тъмно фон.

А защо, да не освежите себе си с нашата перла в колекцията-Сесил. Изключително весела и жизнерадостна комбинация от цветове, съчетани с нежни дребни цветчета. Пуснете пролетта в гардероба си.

Внесете стил и самоувереност  с класическата тъмно-синя блуза и флорални фигури в цвят пепел от рози. Поставете началото на вашата лична колекция с модел Евелин.

И още един пролетен завършек на вашият стил. Нежно съчетание в пастелна основа с изящни и много ярки цветове на царицата на цветята-розата.

Цялата ни колекция 2020 е с пролетни цветове. В магазина в гр. София на ул Николай Коперник 6 (Първата спирка на автобус 72 до хотел Плиска), може да видите комбинацията от естествени материи, цветове и модели.

Или натиснете на някоя от картинките , за да купиш онлайн.

Posted in Новини

11 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
Вашата количка