Меню Затваряне

Коя е твоята дреха – хит в гардероба ти? / или любима дреха

Стоите ли сутрин пред гардероба в чудене какво да облечете? За мен това е досадната част от сутринта, защото губя време да избирам цветове, модели, дебелина …. Радвам се, че намерих моята дреха – хит и вече бързо и лесно избирам тоалета си за деня! Благодаря, “Ла Синьора”!

Първо избирам блузата, защото след това всичко си идва на мястото. Обикновено нося дънки и просто вземам контрастен цвят. Обичам различието в цветовете, не ми харесва да се обличам в един тон отдолу догоре. Ако е студен денят, или ми предстои важна среща, слагам сако или жилетка. И накрая – аксесоарите.

Блузите на “Ла Синьора” с ФЛОРАЛНИ МОТИВИ станаха моят фаворит, защото не са претенциозни, топлят ми през студените месеци, и са меки, и удобни. Най-любима ми е блузата с бели рози – “ДИАНА”, която нося с черен панталон и бяло сако. Когато се чудиш какво да облечеш, няма как да сбъркаш с класическото съчетание бяло – черно!

С палитрата от цветове на блузите “Ла Синьора”, мога да правя най-различни комбинации на тоалетите ми и така гардеробът ми изглежда огромен, а и това не ми струва скъпо!

Posted in Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
Вашата количка